Két év….

6 mentor….

26 mentorált…

108 csoportfoglalkozás…

1000 mentorálás….

Pálfi Eszter mentorált záró gondolatai:

„Köszöntök mindenkit ezen a zárórendezvényen sajnálom, hogy életemben először ezt a szót egy olyan közösségben kell kimondanom, ahova öröm volt járni. Tudtam, hogy ha belépek azokon az ajtókon csakis olyan emberek fogadnak akik szeretettel várnak. Alig vártam, hogy eljöjjön az a bizonyos nap, amikor egyéni mentorálás van. A mentorom minden alkalommal megkérdezte-Eszti neked milyen napod volt? Biztos voltam benne, hogy elmondhatok neki mindent. Arról is elég erősen meg voltam győződve, hogy Ti is ilyen kapcsolatot ápoltatok a mentorotokkal. Nekem nagyon gyorsan elment ez a két év. Emlékszem mikor Petra néni belépett és megkérdezte, hogy van-e kedvem egy nagyon jó társaság tagja lenni  én csak bólogattam és mosolyogtam. Tudjátok mit egyáltalán nem bántam meg és ha lehetne mindent újra élnék, de csakis VELETEK, mert Ti voltatok „A CSAPAT”. Ti vagytok azok akik ezt az egészet még szebbé tettétek.

Emlékeztek a  Mecsek Extrémre, ahol mindenki remegő lábbal lépett fel a pályára vagy Eglyné Katona Andreára, akinek a történetei  a mai napig emlékszem. A Nagylány programban megtanultuk, hogy semmi sem lehetetlen, amit kigondolunk azt a célig el tudjuk vinni. Igen pont Rátok gondolok BÁRMIT ismétlem BÁRMIT el tudunk érni az életben.

Emlékeztek a Csodabogyós  barlangra, NA oda a feljutni haláli élmény volt szó szerint. Jaj, Istenem a buszozások is nagy élmények voltak.

Sok programon vettünk részt, amit elsősorban a mentoroknak szeretném megköszöni, mert maguk nélkül nem jöhetett volna létre ez az EGÉSZ.Igen egy korszak lezárult az életünkben, de tudom, hogy amikor lesznek unokáim és megkérdezik:

-Mama mesélj mi volt a legjobb élményed anno fiatalon…….

A Nagylány program benne lesz a TOP 3-ban!!!

Köszönöm,köszönjük….

„Hernyóként léptünk be és gyönyörű pillangóként megyünk el!”

Híranyag szerzője: Szél Petronella

                                Szakmai vezető