Elindult a jelentkezés az Alternaiv Egyesület idei nyári vándortáborába, a Bükkbe!

Ma reggel 6 órakor sikeresen lefoglaltuk a nyári vándortábor időpontját. A hazánk 12 helyszínén meghirdetett közel 300 időpont percek alatt betelt. Ez is jelzi, mekkora az érdeklődés az erdei vándortáborok iránt, ahova az oktatási intézmények mellett civil szervezeteknek is lehetőségük van jelentkezni.
Ezt a lehetőséget az Alternaiv Egyesülettel idén is kihasználtuk, hogy nagybajomi fiatalokkal nyáron ismét megismerhessük, bebarangolhassuk Magyarország egy természeti értékekben gazdag táját.
Idén a legvadregényesebb helyszínt választottuk: a Bükköt.
A vándortábor időpontja: 2022. június 29 – július 6-ig (7 nap, 6 éjszaka).

RÉSZLETEK A PROGRAMBÓL:

„A 7 napos vándorút a Bükk nyugati kapujában, Felsőtárkányban kezdődik. Az útvonal első tárborhelye a felsőtárkányi erdőrengetegben megbúvó Stimecz-ház melletti tisztás. A helyi nevezetességek (emlékerdő, vadbemutató kert, kisvasút, időszakos források) megismerése után felkapaszkodunk a Bükk-fennsíkra, ahonnan csodás látvány tárul elénk a Dél -Bükk gyönyörű erdőségeire, egészen az Alföld pereméig. …
Kirándulásunk utolsó állomása Szilvásvárad, ahol felejthetetlen élményekkel gazdagodhatunk. A bükk-fennsíki körtúra mellé választhatunk erdei iskolai programot, múzeumlátogatást vagy kisvonatozást, mely során a természeti és kulturális értékekkel (Fátyol-vízesés, Lipicai ménes, Orbán- ház) is megismerkedhetünk. …
Csomagszállítás-mentes útvonal!
Az Erdei Vándortáborok ökológiai lábnyomának csökkentése érdekében ez az útvonal csomagszállítás-mentes.”
Igazi vándortábor-élmény!

Részvételi díj:

A tábor résztvevőinek részvételi díját az Alternaiv Egyesület állja. A támogatást az egyesület részére megítélt Erzsébet Nóvum Díjnak köszönhető tudjuk biztosítani. A támogatás értéke: 36.000 Ft/fő.
Ez magában foglalja a szállást kiépített sátortáborban, napi háromszori étkezést, útikalauz füzetet, kezdőcsomagot, a tábor hivatalos honlapján feltüntetett szabadidős programok díját.
A részvételi díj nem tartalmazza az utazási költséget, ezt a résztvevőknek kell biztosítaniuk.
Jelentkezni és érdeklődni Rázsits Veronikánál, Varga Csabánál és Pirka Mátyásnál lehet.

További információk: https://www.erdeivandor.hu/…/erdei-vandortabor-a-bukkben/

JELENTKEZZ TE IS!

SZEREZZ ÉLMÉNYT!

A létszám limitált!

Várunk sok szeretettel az Alternaiv Egyesület 5. nyári erdei vándortáborába!